Otroligt besviken

Varför måste kvinnor (och män) vara sexobjekt i många musikvideos? Vad sänder det för signaler till våra ungomar? Det har eskalerat något otroligt och jag tycker inte det känns okej. Det är en hel sexindustri och det är bara sjukt. Kvinnorna är oftast väldigt slanka, helt rakade precis överallt, översminkade med upptryckta/opererade bröst. Dessutom är de ofta nästintill nakna. Vad gör killarna då med dessa kvinnor? Sjunger att de är sexiga, att de blir galna, att de vill ligga osv. Vakna förfan och kom ned på jorden. Ska det bli någon norm nu att tjejer ska se ut sådär och killar ska bete sig på det där sättet? Det är nästintill porr, helt ärligt, och jag tycker det borde vara åldersgräns för att överhuvudtaget få se något sådant. Tycker ni att jag överdriver? Ta er en titt på dessa: 
 
Det roligaste är nog att killarna är fullt påklädda medan tjejerna larvar sig i underkläder. 
 
Alltså, jag brukar också spela trummor i mina underkläder. Ärligt. 
 
Av någon anledning så är detta sexigt. Men när två killar gör det (vilket man aldrig får se i en musikvideo) är det absolut inte lika sexigt. Konstigt egentligen. 
 
Förstå mig rätt, jag älskar själv att dansa och allt sådant, MEN har det inte gått lite för långt? Jag är så himla trött på att se tjejer som sexobjekt. Varför ska tjejer ofta framstå som sådana i de flesta videos? 
 
Varför inte slänga in lite lyrics på några populära låtar? Här har vi några som är väldigt lämpliga absolut.
 
"baby tonight I'm fucking you"-ursäkta, är det meningen att man ska bli kåt? (okej, nu är det så att det är Enrique Iglesias som sjunger det, så det är klart man blir det, men det hör inte hit). 
 
"Tonight I’m gonna do everything that I want with you" - Och det bestämmer du eller? 
 
"You know I lick it and do the things that they make you explode"- Haha, wtf, i den videon där texten kommer ifrån är det ungefär 100 tjejer han säger det till. Vad romantiskt! 
 
/Feministtanten