Mitt 2011

För några dagar sedan skrev jag ner mina nyårslöften här, och nu tänkte jag skriva det jag har åstadkommit under året som gått (det är inte så mkt, men ändå haha).

Januari
Den sista terminen på gymnasiet började. Under denna tid var det mycket som hände. Jag kämpade alldeles ensam med projektarbetet och mådde väldigt dåligt. Jag förlät samma person gång på gång, men fick aldrig något tillbaka. Dum som jag var trodde jag att det var mig det var "fel" på, så jag tryckte ner mig själv ganska mycket.


Februari
Samtidigt som jag kämpade med skolan och alla grupparbeten helt själv, försökte jag även ta körkort. Det var inte det lättaste att kombinera studier med övningskörning. Men jag hade bestämt mig för att ta körkort innan studenten, så var det bara!


Mars
Denna månad började som ett helvete. Mina hemförhållanden såg förjävliga ut, jag ville bara bort från allt. Jag tappade all respekt för en viss person och kommer ALDRIG lita på denne igen, det är en sak som är säker. Fredde hade sin studentskiva på EGO och mot all förmodan lyckades jag vara där i ca en och en halv timme (med pappa i närheten utanför).


April
Jag brottades med miljoner känslor denna månad, herregud snart skulle jag ta studenten, vart tog tiden vägen? 19 år blev jag den 24:e som firades med familj på dagen och middag med Millan och Mimmi på kvällen. Dagen efter min födelsedag åkte jag motorcykel för första gången, häftigt!


Maj
Den här månaden blev jag ÄNTLIGEN klar med mitt projektarbete och höll en grym redovisning för alla små tvåor. Efter hur mkt kämpande som helst hade jag boken i handen. Den var färdig. Jag var så sjukt stolt över mig själv. Studentskiva på Collage för min kära klass den 17:e, väldigt kul!Lucas fyllde även 2 år den 24:e, gulliga killen!


Juni
Detta var verkligen min månad! Först körkort den 7:e, både teoriprov och uppkörning på samma dag! Sen studenten en vecka senare! Herregud vilken känsla det var att springa ut. Förutom det skaffade jag även jobb på OKQ8 och jobbade också som friidrottsledare på MIK:s sommarskola med Millan.



Juli
I början av månaden åkte jag med Millan till The Studio på Östermalm där vi var modeller för en dag. Det var kul! I slutet av juli fick jag mitt antagningsbesked från Karolinska Institutet i Huddinge, jag kom in! Hade även en liten loppis med Millan och Fredde :)


Augusti
Den 1:a flög jag, Millan och pappa till Göteborg i två dagar, vilket var ganska grymt jobbat av mig om jag får säga det själv, då jag bokstavligen hatar att flyga och vara hemifrån. När jag kom hem från Gbg gick jag på min första begravning, Olas mammas. Fredde flyttade till Luleå så vi hade en liten avskedsfest för henne. I slutet av månaden vaktade jag lägenheten hos mamma, då mamma och Ola var i Spanien, och jag började även på universitetet.


September
Min första månad på Karolinska Institutet gick som smort. Första kursen tyckte jag var otroligt intressant, och jag lärde känna många nya härliga människor. Var även på en del loppisar med pappa och Lucas och vann en panda till lilleman.


Oktober
Inget speciellt hände väl denna månad, förutom att Millan fyllde 19 år, värt att nämna! Annars pluggade jag väl på som vanligt.. Just det, jag gjorde min allra första praktik på Huddinge sjukhus! Det är definitivt värt att nämna. Jag lärde mig mycket om mig själv och mitt kommande yrke under den veckan.



November
Första kursen avslutad med bra resultat och ångest inför nästa som startade i slutet av månaden. Jag kunde verkligen inte sluta tänka på hur fruktansvärt SKOLTRÖTT jag var. Jag har nog aldrig varit så lat som denna j*vla månad.


December
Denna månad gick jag runt och längtade något fruktansvärt till julafton. Till slut kom dagen jag längtat efter och vi hade hur mysigt som helst. Först hos mamma med henne och Ola, sen hos pappa med honom Lucas, Victor, Emelie, Susanna och farmor.


Gott nytt år på er! Önskar en sjuk Sofie.