I fredags fyllde jag 17, grattis i efterskott till mig!

Hoppsan, jag har inte skrivit blogg på över en vecka. Inte bra. Eller det kanske visst är bra, det beror på hur man ser det. Hehe. Jag orkar inte berätta allt som har hänt sen förra måndagen, för jag kommer inte ens ihåg allting och let's face it - jag har ett liv utanför bloggen. Eller.. nej, det har jag inte.. eller.. det beror på hur man tänker sig att ett liv är. Nej, men nu pratar jag nästan om sånt som det är meningen att jag ska ta upp i min andra blogg (gillar den mer, sorry sofielindroos.blogg.se). Så let's talk about the day!
   Idag är det valborg och vi hade kortisdag i skolan, vilker var otroligt skönt! Egentligen skulle vi ha slutat halv 5, men vi slutade 11.10 istället. Hur skönt är inte det på en skala? Men det innebär att jag inte har ätit lunch och jag är hungrig. Faktiskt så har det varit så väldigt länge - att jag inte har ätit lunch - och det är inte bra alls.. men jag orkar inte göra något åt det. Jag mår ju bra i alla fall (inte) och det är ju huvudsaken. Oj, den meningen blev ganska knäpp. Som jag. 
   Det har varit ganska (väldigt) lugnt i skolan i ett par veckor, fram tills nu. Nu börjar det igen. Det mest frustrerande med det hela är att lärare har en tendens att lägga allting samtidigt och tro att det bara är deras ämne som existerar. Lite framhållning skulle ingen dö av. Däremot dör man nästan av det här. Stressen.

Nu är jag trött och har ont i huvudet och känner för att skriva i min andra blogg istället.

Hejdå och ha en trevlig valborg (det ska inte jag ha)