Världens bästa dag.

Den 14 juni 2011 vaknade jag upp kl.05.45 och det första jag gjorde var att le. Varför? Jo, för att det var den dagen då jag skulle ta studenten. Nervös var jag, men på ett bra sätt. Kl.07.05 gick tunnelbanan från Fruängen som skulle ta mig till Mariatorget där jag (och Gaby och Kalle) skulle möta upp Vera för att gå till en park (kommer ej ihåg vilken) med klassen för champagnefrukost.



Sedan var det dags för oss att skriva i varandras mössor. Jag fick jättemånga fina saker skriva i min mössa! Minne för livet.


Efter vår champagnefrukost gick vi tillbaka till skolan för fotografering! På väg dit jublade vi, skrek och sjöng som galningar! Många bilar tutade på oss och folk stannade och tittade på oss! Vilken känsla!


Här är vi! SP3A, SÖDRA LATINS SPRÅKELIT! Den här bilden tog vår mentor Per-Axel, har inte bilderna som fotografen tog än.

Efter fotograferingen var det dags att gå till klassrummet för att få betyg osv. Vi var så himla ivriga, pirriga, överlyckliga, nervösa, förväntansfulla osvosvosv för utspringet! Det var nämligen bara två timmar kvar!!!!

(Bilden kommer sen, den vill inte laddas upp nu)

Därefter bladade vi till aulan för att reta tvåorna med "SOMLIGA HAR ETT ÅR KVAR!!!!!!!!!!" Haha, vilken stämning det var! SÅ UNDERBART!!! Lärarna sjöng och dansade och musiktreorna spelade och sjöng, FAN VAD DUKTIGA DE VAR!

Sen var det dags att gå till matsalen för (världens äckligaste) smörgåstårta.


Sen samlades alla treor i aulan!!!!!!!!!!!!!! Nu var det dags!!!!!!!!!!! Rektorn pratade lite, sen sprang första klassen ut. OMG, OM VI VAR TAGGADE! Jag lovar att min klass hördes mest av alla :))) Jag blev typ döv haha, trumhinnorna vibrerade. SKÖNT. ;) När det ÄNTLIGEN var vår tur RUSADE vi ut i entrén och skrek av lycka! Vi stannade där och en snubbe ropade "VILKA ÄR NI?!" "SP3A!!!!!!!!!!!!!!" svarade vi. "JAG HÖR ER INTE! VILKA ÄR NIIII?!!?!!!" "SP3AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!" "ÄR NI TAGGADE?????" "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" "JAG HÖR INTE! ÄR NI REDO??" "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" "SPRIIIIIIIIIIIIIIIIING"

Så sprang vi :) Jag och några andra i klassen var FÖRST ut. Det kändes som att jag skulle ramla i trappan haha, men det gjorde jag icke. OMG, det var så sjukt häftigt att springa ut.


Här kommer vi! (Jag är till höger om Kalle)

När vi kom ut stod vi på trappan och SKREK som aldrig förr!

SP3A SHALALALALA, SP3A, SHAALALALALA!




Efter det efterlängtade utspringet letade jag efter min familj och fann denna som mamma har gjort:

Hihi!!!!!!!!!




jag med mina betyg! JAG ÄR SÅ SJUKT STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Linslusen farfar (haha), mamma, jag och pappa :)


Sen var det dags att byta om för att blada till flaket med klassen! Jävlar, vilken stämning det var på baksidan av skolan (där alla flak stod). Jag följde dock inte med på flaket (ångrar det nu..), men jag fick ändå en öldusch, haha! Och jag dansade, hoppade, sjöng och skrek! Så det gör inget att jag missade sjävla turen, var ju uppe på flaket i alla fall! Bild på det kommer senare.

Istället för flaktur åkte jag hem och duschade för att inte lukta öl på min mottagning. Jag hade världens bästa student och och vill tacka alla fina människor som var med och firade MIN dag!

Den 14 juni 2011, dagen jag ALDRIG glömmer.